Een rekenvoorbeeldje

Wat kun je ongeveer verwachten van jouw eerste bezoek aan 11-48? Hieronder beschrijven we twee uiteenlopende scenario's. Zo hopen we dat je een helder beeld hebt van wat je kunt verwachten.
Jelmer
Jelmer (28) is gezond en heeft een prima gebit. Hij is een half jaar geleden voor een controle bij de tandarts in zijn vorige woonplaats geweest en de röntgenfoto’s die toen zijn gemaakt heeft hij laten doorsturen. Bij 11-48 maakt de tandarts een Dental Report voor Jelmer waaruit blijkt dat hij ‘Groen’ is en er geen grote problemen te verwachten zijn. Een vervolgafspraak bij de mondhygiëniste is voldoende om zijn gebit weer helemaal fris te maken.


Voorbeeld Jelmer
Marieke
Tijdens het eerste bezoek van Marieke blijkt dat er een bultje op het tandvlees zit bij een van haar kiezen. Ook heeft zij enkele vullingen die niet meer optimaal lijken. Marieke geeft aan dat ze al ruim een jaar niet meer bij de tandarts is geweest en nog nooit een mondhygiëniste heeft bezocht. Om haar Dental Report compleet te maken heeft de tandarts nieuwe röntgenfoto’s nodig van haar kiezen en detailopname van de kies met het bultje. Marieke blijkt ‘Oranje’ en er wordt een plan gemaakt om haar zo snel mogelijk naar ‘Groen’ of ‘Blauw’ te begeleiden.
Voorbeeld Marieke

Wellness behandelingen

dental wellness behandelingen

Aanslag verwijderen
– per 5 minuten
– per 10 minuten

Borstelen, rageren, flossen, polijsten of een combinatie per 5 minuten

 


€ 13,00
€ 26,00

€ 13,00

Tandsteen verwijderen
– beperkt
– gemiddeld
– uitgebreid*

Bleekbehandeling van The Bleach Company


€ 13,00
€ 26,00
€ 50,00

€ 250,00

Tandarts Tarieven

Toon meer tarieven