wij zijn 11-48

11–48 verandert de manier waarop je mondzorg beleeft. We zijn servicegericht en leggen de focus op preventieve zorg en bewustwording. Voeding, gedrag en hygiëne zijn namelijk de drie belangrijkste punten voor een gezonde mond en door hier aandacht aan te geven kunnen de meeste serieuze problemen eenvoudig voorkomen worden.
Natuurlijk bieden we ook oplossingen voor de meest complexe tandheelkundige problemen in een comfortabele en relaxte sfeer en geven we je de persoonlijke aandacht die je verdient, in plaats van je te behandelen als een nummer in een geprotocolleerde tandenfabriek.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom met vragen over implantaten, esthetische wensen of normale tandheelkundige handelingen. Loop gewoon eens binnen!

 

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”
Frontoffice medewerkster
Betsy Eising

Hoi allemaal mijn naam is Betsy en ik ben werkzaam als frontoffice medewerkster bij 11-48 Dental Wellness. Ik vind het fijn om het stralende aanspreekpunt te zijn van onze praktijk. Zo zorg ik dat de afspraken netjes ingepland staan, beantwoord ik e-mails en ben ik zowel telefonisch als tijdens een klantbezoek het eerste aanspreekpunt voor jou. Ik voel me erg op mijn gemak hier en hoop alle klanten datzelfde gevoel te bezorgen. Service met een smile.

“”
frontoffice medewerkster
Carina Welbergen

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Carina Welbergen en sinds 3 jaar werkzaam als frontoffice medewerkster in de mondzorg, maar nog maar kort bij 11-48 Dental Wellness. Met veel plezier beantwoord ik uw vragen en regel ik uw afspraken aan de balie of aan de telefoon.

“Grenzeloze ambitie en hart voor mijn klanten.”
Tandheelkunde
Maurits Hohmann

Ik studeerde tandheelkunde in Groningen en haalde mijn bul in 2008. Twijfelend tussen een carrière als tandarts of toch als ‘levenskunstenaar’ ging ik werken bij De Boer Tandartsen. Al snel werd duidelijk dat de tandheelkunde genoeg ruimte biedt om gepassioneerd te raken en een eigen visie op het vak te ontwikkelen. Met het concept voor Dental Wellness besloot ik dit in de praktijk te brengen en een nieuwe plek voor de mond te starten in het hart van Groningen. Naast algemene tandheelkunde specialiseerde ik mijzelf onder meer in esthetische tandheelkunde, implantologie en het vinden van creatieve oplossingen voor complexe tandheelkundige problematiek. 

“I love seeing satisfied patients!”
tandartsassistente
Bruna Braga de Oliveira

Hello everyone! I'm Bruna, originally from Brazil. I've been at Dental Wellness for about a year now, and it has been a period of great learning and growth! I love welcoming patients and seeing them satisfied. I love teamwork and I also feel comfortable and happy my rol!

“Ik doe het goed of ik doe het niet!”
Tandarts
Leon Klumpert

Ik ben gewoon enthousiast over mijn werk en doe mijn uiterste best om topkwaliteit te leveren. Vooral esthetisch uitdagende klussen vind ik geweldig:)

“met communicatie en liefde krijg ik veel gedaan:)”
tandarts
Marieke Speckmann

Ik ben Marieke, gepassioneerd tandarts en liefhebber van mensen. Met mijn zorghart zet ik me volledig in om zo goed mogelijk werk op een prettige, menselijke manier te uit te voeren. Daarnaast hou ik ontzettend van dansen en lekker koken!

“Samen naar een gezonde mond”
Tandarts
Rens Antonissen

Na mijn afstuderen in 2018 heb ik in verschillende praktijken in en rond Groningen ervaring opgedaan voordat ik bij 11-48 Dental Wellness terecht ben gekomen. Ik vind het  belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de behandelkamer en zelf de controle weer krijgt over de mondgezondheid. De afgelopen jaren heb ik de focus gelegd op esthetische tandheelkunde en orthodontie. Zo probeer ik hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden voor complexe problemen. 

“Ik help je graag aan een supergezonde schone mond!”
Mondhygiëniste
Inge Krol

Als net afgestudeerde mondhygieniste weet ik precies wat mij te doen staat! Lekker werken en ervaring opdoen in een superleuke praktijk met leuke collega's:) Ik hou erg van reizen en avontuur en vind een persoonlijke connectie maken met mijn klanten altijd erg leuk.

“Een goed gebit is gewoon awesome!”
Mondhygiëniste
Brit Barkhuis

Hoi, ik ben mondhygiëniste Britt! Ik ben afgestudeerd in 2020 en BIG geregistreerd. Naast dat ik mondhygiënist ben, werk ik ook als Life coach. Ik ben een echte stadjer, wonend en werkend in Grunn, I love it. Graag werk ik dan ook samen met jou aan een gezonde mond door de juiste tips en een passende behandeling!

 

“Persoonlijke zorg en aandacht voor een gezonde mond!”
Mondhygiëniste
Julia van der Linden

Voor sommige klanten ben ik een oude bekende, maar voor de nieuwe stel ik mij graag voor! Sinds 2021 ben ik in Groningen afgestudeerd als mondhygiënist. Ook ben ik opgegroeid in deze prachtige stad. De afgelopen jaren heb ik veel mogen leren binnen de mondzorg. Sinds dit jaar ben ik werkzaam bij de fijne praktijk 11-48 Dental Wellness! Persoonlijke zorg en aandacht is wat mij betreft de sleutel tot een succesvolle behandeling. Graag kijk ik wat ik voor jou kan betekenen voor een gezonde mond. Hopelijk tot snel!