tandheelkunde en mondhygiëne

11-48 Dental Wellness gelooft in het voorkomen van problemen. Dit doen we door regelmatige gebitsverzorging en hoogwaardige, kwalitatieve tandheelkunde die met alle rust, aandacht en microscopische precisie wordt uitgevoerd. Comfort, een lange termijn visie en samen kijken naar passende oplossingen om een mooi, stabiel en onderhoudsarm gebit voor iedereen mogelijk te maken.


 

jouw eerste bezoek
Loop gewoon eens binnen!

Iedereen is van harte welkom bij 11-48. De eerste keer dat je komt nemen we graag uitgebreid de tijd om kennis te maken, onze visie met je te delen en samen te kijken naar je wensen of problemen. Aan de hand van de 'kleurenindex' of jouw persoonlijke risicoprofiel kunnen we je precies vertellen welk vervolg nodig zou zijn en heb je een helder beeld van jouw gebitssituatie en de mogelijkheden. En als je het leuk vind kijk je even lekker rond in de praktijk of breng je een bezoekje aan de oude bankkluis...

 

 

Ontdek jouw kleur!
Hoe gezond is jouw gebit?

11-48 Dental Wellness werkt met een kleurenindex om jouw inzicht te geven in de status van je gebit. Om je vast een beetje te prikkelen hebben we een leuke test ontwikkelt, zodat je gelijk weetof je je zorgen moet maken:)

Dus test jezelf hier met een paar leuke, korte vragen! Voor een serieus advies adviseren we natuurlijk een echte afspraak...

 

dental report
We geven je inzicht in de mond, en hoe deze zich ontwikkelt.

11-48 heeft het 'Dental Report' bedacht om je meer inzicht te geven in jouw gebitssituatie. Aan de hand van onze 'Colorindex' en een helder risicoprofiel laten we je precies zien op welke punten het beter kan of juist goed gaat. Bij elk volgend bezoek wordt het Dental Report ge-update en weet je dus meteen hoe jouw mond zich ontwikkelt!

stappenplan
We maken geen afspraak, maar een plan.

Wij zien dental wellness en gebitscontroles niet als een momentopname, maar als onderdelen van een proces om je oud te laten worden met een gezond en mooi gebit. Omdat niet iedereen identiek is en dit proces per persoon verschilt, maken we graag een plan op maat. Gebaseerd op jouw initiatief en wensen, met de coaching en begeleiding van 11–48. Ervaar het zelf!